Çinede Tavada Ciğer Kavurma Yedinizmi,

Malzemeler
500 gram kuzu ciğeri
2 adet soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım limon suyu
1 demet maydanoz
Pul biber
Karabiber
Kimyon
Un
Tuz
Sumak
Tavada Ciğer Kavurma Tarifi Yapılışı
Yıkadığımız ciğerleri kuşbaşı doğruyoruz.
Bir kapta una buladığımız ciğerleri tavada kızdırdığımız yağa atıp pişiriyoruz.
Biraz kavrulunca baharatlarını ilave edip suyunu çekinceye kadar kavuruyoruz.
Yanına soğan salatasını yapıp servis ediyoruz.Soğan salatası için: soğanlar isteğe göre kalın ya da ince dilimlenir üzerine limon suyu, maydanoz, pul biber, sumak ilave edilip karıştırılır. Servise hazır. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine