RADYO DOST09 ÇEPDE DİNLE


Karatay Diyeti ile İsveç Diyeti Zayıflatır mı, Yapanların Yorumları ?

Çağımızın en önemli sağlık sorunlarından birisi olan obezite nedeniyle birçok kişi yaşamlarının farklı kesimlerinde fazla kilolarından kurtulmak için çeşitli diyetler yapıyor. Yapılan diyetlerin tamamında elbette amaç vücuttaki fazla kiloları vermek oluyor. Son dönemlerin oldukça popüler olan diyetlerinden birisi de Karatay diyetidir. Aynı şekilde İsveç diyeti sayesinde de özellikle son zamanlarda fazla kilolarından kurtularak zayıflamak isteyen çok sayıda kişi bulunuyor.

Karatay Diyeti Nedir?
İsminden de anlaşılacağı üzere Canan Karatay’ın önerilerinden oluşturulan Karatay diyeti kişilerin hem tok kalmalarını sağlıyor, hem de verilen kiloların kalıcı bir halde kalmasına yardımcı oluyor. Karatay diyetinin en önemli katı kuralı ise kesinlikle şeker ve ekmekten uzak durmaktır. Bunun dışında diyet programına göre en önemli öğün olan sabah kahvaltısının mutlaka belirtildiği gibi diyet listesine uygun bir şekilde yapılması gerekiyor.

Karatay Diyeti Nasıl Yapılır?
Karatay diyeti programına uygun olan haftalık yemek listesi programında kahvaltıya çok önem veriliyor. Planlanan haftalık listeye göre kahvaltıda iki adet yumurta, bir parça peynir ve tuzdan arındırılmış 8-10 tane zeytin tüketilebiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 


 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine