Kasaba Usulü Dana Tavuk Malzemeleri
300 gram dana eti
200 gram tavuk eti
Karabiber
2 adet domates
Su
Tuz
Kasaba Usulü Dana Tavuk Nasıl Yapılır?
İlk önce kemikleri alınmış dana etiyle kemikleri alınmış tavuk eti su eklenerek mutfak robotunda kıyılır.
Daha sonra içine domates atılarak karıştırılır.
Kıyma haline gelene kadar karıştırılan malzemelere karabiber ve tuz eklenir.
Bu işlemler bittikten sonra köfte haline getirilerek kızartılır.








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN