Malzemeler
2 adet levrek
2 adet patates
6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Levrek Tarifi Yapılışı
Balıkları güzelce yıkayalım.
Tuzlayıp 10 dakika kadar bekletelim.
Bir kasede karabiber, pulbiber ve yağımızı karıştıralım.
Bir fırça yardımıyla balıklara içine dışına güzelce sürelim.
Patatesleri soyup doğrayalım.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize balıkları ve patatesleri koyalım.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40-45 dakika pişirelim








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN