Hindi Haşlama Malzemeleri
600-700 gr Hindi eti (ben kemiksiz but kullandım)
3-4 Patates
2 kuru soğan
5 diş sarımsak
1 defne yaprağı
3 adet havuç
Tuz
Kekik
Hindi Haşlama Nasıl Yapılır?
Hindi etleri yıkanıp düdüklü tencereye konur.
Soğan iri iri doğranır, sarımsaklar soyulur.
Patatesler soyulup iri iri doğranır.
Havuçlar soyulup dilimlenir hepsi düdüklü tencereye ilave edilir üzerine kaynar su eklenip tuz, kekik ve defne yaprağı ilave edilir.
15-20 dakika pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN