Kaşarli Tavuk Sarma Malzemeleri
500 gram tavuk göğüs eti
100 gram kaşar peyniri
1 adet yumurta
Tuz, karabiber, pul biber
Galeta unu
Kaşarli Tavuk Sarma Nasıl Yapılır?
Tavuk etleri çok ince olarak biftek gibi ezilir.
Tuz, karabiber, pul biberle tatlandırılır,içine küçük parmak kalınlığında kestiğimiz, kaşarlar sarılır ,açılmaması için kürdan takılır.
Önce yumurtaya sonra galeta ununa batırılıp yağda kızartılır.
0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN