reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

REKLAM VER BURAYA


Vişneli Armut Tatlısı Tarifi

Yazar Ahmet Girgin 27 Temmuz 2018 Cuma 0 yorum
Vişneli Armut Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler
4 adet orta büyüklükte armut
8 kaşık toz şeker
1 çay bardağı su
24 tane dondurulmuş vişne
1 tane çubuk tarçın
4 tane karanfil
Tercihe göre portakal rendesi eklenebilir
Vişneli Armut Tatlısı Yapılışı
Vişneli armut tatlısı hazırlığına başlarken ilk önce armutların kabuklarını soyup daha sonra ortadan ikiye bölün.
Çekirdeklerini aldıktan sonra tüm armutları borcamın içine yerleştirin.
Tüm armutların üzerine 3’er tane vişne koyduktan sonra 1 kaşık şekeri paylaştırın ve ardından suyu ilave edin.
Borcamın orta kısmına çubuk tarçını ve karanfil tanelerini yerleştirin.
Fırını 200 dereceye ayarlayarak 1 saat boyunca pişmesi için bekleyin.
Pişme süresi armutların cinsine göre farklılık gösterebilmektedir.
Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın ve ardından servis edin.
Vişneli armut tatlısı hazırlamak işte bu kadar kolay.

Hiç yorum yok:

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN