Uskumru Izgarasi Malzemeleri
1 kg. Uskumru,
1 fincan zeytinyağı,
Karabiber,
tuz,
Limon,
maydanoz.
Uskumru Izgarasi Nasıl Yapılır?
Balıkları ayıklayıp yıkayınız.
Yemeğe 20 dakika kala tuzlayıp, biberleyip yağlayınız.
Izgaraya diziniz.
Kömür ateşi veya fırında veya elektrik ızgarasında 10-12 dakika her iki yüzünü pişiriniz.
Kalan zeytinyağın içersine bir limon suyu koyup beyazlaşıncaya kadar karıştırınız.
8u karışıma, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ilâve ediniz.
Balıkları servis tabağına yerleştiriniz
Üzerlerine bu sosu dökünüz.
Soğan piyazı ile softaya almız.
0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN