Malzemeler
1 adet takoz kesilmiş deniz levreği
1 kg patates
1 kase arpacık soğan
kekik tuz toz biber vs (Yakışacağını düşündüğünüz tüm baharatlar)
Fırın Izgarasında Deniz Levreği Tarifi Yapılışı
Balıkları temizleyip zeytinyağ tuz isterseniz sarımsak sound yatırıp 1 saat bekletin.
Altına elma dilimi kestiğiniz patatesleri soğanları da zeytinyağı ve baharatlarla ovup tepsiye dizin.
Üzerine fırın ızgarasına dizdiğiniz levrekleri de yerleştirip fırına sürün ve 45 dk 200 derece fırında pişirin salata eşliğinde servis yapın. Afiyet olsun








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN