Malzemeler
Somon balığı dilimi
Yarım demek maydanoz
Zeytinyağı
Tuz
Limon
Defne yaprağı
Fırında Somon Tarifi Yapılışı
Öncelikli olarak küçük bir kaseye zeytinyağını koyup içine sarımsakları rendeleyelim.
Tuzunu koyup, karıştıralım.
Dilimlenmiş balıklarımızın üzerine fırça yardımı ile sürelim.
Soğan dilimleri ve limon dilimleri ile süsleyelim.
Balıklarımızın üzerine kıyılmış maydanozları serpelim.
200 derecede 20-25 dakika pişiriyoruz.
Önce üzerini kapatıyoruz.
10 dk kala üzerini açıyoruz. Afiyet olsun








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN