Sazan Balığı Kızartması

Malzemeler
1 kilo sazan balığı
1 çay bardağı yağ
1 su bardağı un
Tuz
Sazan Balığı Kızartması Tarifi Yapılışı
Önceden doğranmış balıkları yıkıyoruz süzgeçe alıp tuzluyoruz.
Bir mühlet beklettikten sonra yağı kızdırıp balıkları una bulayıp kızartıyoruz.
Mercimek çorbası ve mevsim salatayla keyfinize göre servis yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine