Malzemeler
Yarım kg somon
1 adet kuru soğan
Defne yaprağı
1 tutam dereotu
Limon
Sarımsak
Zeytinyağı
Tuz
Fırında Somon Tarifi Yapılışı
Sarımsak ,dereotu ve zeytinyağını karıştırıp balıklara sürüyoruz.
İsteğe göre dizip fırınlıyoruz.
İsteğe göre yanına patateste ekleyebilirsiniz. 20 dk kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN