Malzemeler
1 kg hamsi
Mısır unu
Tuz
Sıvıyağ
Pulbiber
Kekik
Hamsi Tava Tarifi Yapılışı
Hamsileri kafasını koparıp içini temizleyelim, süzgecin içine atalım.
İyice yıkayalım.
Suyunu süzelim.
Üzerine tuz, pulbiber, kekik dökelim ve harmanlayalım.
Ayrı bir tabağa mısır unu dökelim.
Balık tavasına biraz yağ döküp, balıkları mısır ununa bulayıp, dizelim.
Önlü arkalı kızarana kadar pişirelim, Afiyet olsun.








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN