Güveçte Hamsili Pilav

Malzemeler
Pilav için:

1 su bardağı pirinç
Kuş üzümü
Dereotu, tereyağ ,karabiber
1. 5 su bardağı su
Tuz
Yarım kilo hamsi güveç kapları
Güveçte Hamsili Pilav Tarifi Yapılışı
Selam herkese hamsi zamanı pratik hamsili pilav tarifi yapımı da kolay güveç kaplarını da sunumu ve lezzeti de denemeye değer.

Pilavımızı hazırladıktan sonra dinlenmeye bırakalım.
Hamsileri kılçıklarını da temizleyip yassı hale getirelim.
Daha sonra güveç kaplarını tereyağlayıp hamsileri içine dizelim.
Sonra içine hazırladığımız pilavı koyalım.
Pilavın üzerinide hamsiyle kapatıp üzerine az tereyağ sürüp 175′ fırında pişirelim.
Fırından çıktıktan sonra ters çevirip sunuma hazır hale getirebilirsiniz afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine