Malzemeler
Yarım kilo ayıklanmış hamsi
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su
1çay bardağı ufak olarak doğranmış maydanoz
3 dilim limon
1 çay kaşığı tuz
Hamsi Buğulama Tarifi Yapılışı
Bu yemeğin sırrı malzemeleri yerleştirdikten sonra hiç karıştırmamaktır.
Eğer karıştırırsanız parçalanır.
Yıkanmış ayıklanmış hamsileri, bir tencereye koyuyoruz.
Üstüne limon dilimleri ve maydanozları, tuzu, zeytinyağını, suyu ekleyip pişirmeye başlıyoruz.
Pişme esnasında hiç karıştırmıyoruz.
Çok çabuk piştiği için fazla su koymuyoruz ve dibinde az bir su kalınca ocağı söndürüyoruz.
Her tabağa 2 çorba kaşığı yemeğin suyu gelecek şekilde servis yapıyoruz








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN