Kaşarlı Kremalı Mantarlı Tavuk Yemeği Tarifi

Kaşarlı Kremalı Mantarlı Tavuk Yemeği Malzemeleri
YARIM KİLO KUŞBAŞI TAVUK
YARIM KİLO MANTAR
1 PAKET KREMA
250 GR KAŞAR
1 SU BARDAĞI SU
1 YEMEK KAŞIĞI UN
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
TUZ
Kaşarlı Kremalı Mantarlı Tavuk Yemeği Nasıl Yapılır?
KUŞBAŞI TAVUKLAR BİR TENCEREDE HAFİF SU İLE HAŞLANIR.
DAHA SONRA MANTARLAR EKLENİR.
TUZU KONUR VE YAĞ EKLENEREK KAVRULUR.
DAHA SONRA TEPSİYE ALINIR.
TEPSİYE YUVARLAK ŞEKLİNDE PATATESLER DOĞRANIR VE 1 SU BARDAĞI SUYUN İÇİNE UN KONULARAK KARIŞTIRILIR.
BU KARIŞIM TAVUKLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR.
ÜZERİNE KAŞAR RENDELEYİP DÖKÜLÜR VE FIRINA VERİLİR .

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine