Parmak Isırtan Hamsi Tava

Malzemeler
1 kg Hamsi
1 Çay bardağı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı pul biber
2/3 Yemek kaşığı sıvı yağ
Parmak Isırtan Hamsi Tava Tarifi Yapılışı
Merhaba canlarım sizlere pratik kokusuz hamsi tarifi😊
Hamsilerimizi yıkayıp suyu süzülsün diye bir süzgece alalım biz bu ara karışımı hazırlayalım.
Çukur bir kapta un, tuz ,biberi karıştıralım ,hamsilerimizide katıp iyice harmanlayalım.
Varsa balık tavasına yoksa teflona güzelce sık sık dizelim üzerine sıvı yağın yarısını dökelim.
Balıklarımızı orta ateşte bir iki dakika ağzını bir kapakla kapatıp pişirelim.
Pişince tersini çevirip kalan yağımızı da ekleyip bir iki dakika daha pişirelim.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine