Malzemeler
2 çipura
2 adet limon
2 sedef yaprağı
3 diş sarımsak
1 orta boy patates
2 büyük bas soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Karabiber, tuz
Çipura Buğulama Tarifi Yapılışı
Öncelikle soğan ve patateslerimizi yuvarlak şekilde doğruyoruz ,yağlı kağıt serili tepsimizin altına sıralıyoruz.
Ardından zeytinyağ içine 3 diş sarımsağımızı ezerek koyuyoruz, karabiber ve tuz da ekleyip balıklarımızın içine dışına sürüyoruz ve patates ve soğanların üstüne koyuyoruz.
Balıkları ardından balıkların içine limonları yuvarlak dilimleyip 2 dilim büyükçe dilin ve 1 adet sedef yaprağını koyuyoruz .
Etrafa kalan limonları ekliyoruz ve tepsiyi folyoyla kapatıp, 225 derece fırında 30 dk üstü kapalı pişiriyoruz .
20 dk da üstü açık pişiriyoruz








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN