Tavada Levrek Kızartması

Malzemeler
4 adet levrek
2 yemek kaşığı pul biber
2 yemek kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı sarımsak tozu yoksa ezilmiş 4 diş sarımsak
4 yemek kaşığı un
3 tatlı kaşığı tuz
5 kaşık sıvı yağ
Salata malzemesi
Tavada Levrek Kızartması Tarifi Yapılışı
Balıklarımızı  temizleyip içini bıçak yardımı ile iyice açalım ki kızarması kolay olsun.
Suda bir güzel yıkayalım ve kurulayalım.
Balıkların üzerine baharatlarını atıp elimiz ile iyice yedirelim.
Sonra una batırarak yağlanmış tavada altını üstünü kızartalım.
Kızarınca servis tabağımıza alalım.
Yanında yeşillik ve limon ile afiyetle yiyelim, kolay gelsin.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine