Güveçte Balık

Malzemeler
4 adet alabalık veya uskumru
1 adet domates
1 adet soğan
3-4 adet biber
1 adet limon
1 tatlı kaşığı pulbiber
Tereyağı
Tuz
Güveçte Balık Tarifi Yapılışı
Balıklarımızı temizleyelim, yıkayalım.
Arasına çay kaşığı ile üç-dört küp tereyağı koyalım ve tuzlayalım.
Balıkları güvece koyalım.
Üzerine domates, soğan, biber ve limonu dilimleyerek dizelim.
Pulbiberi serpiştirelim.
Tekrar üzerine tuz serpiştirelim.
Daha sonra fırına sürelim.
Piştikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine