Firinda Biftek Malzemeleri
750 gram biftek
3 adet patates
1 büyük domates
1 adet kırmızı biber
4 kaşık zeytinyağı
tuz, kekik,karabiber
1 çay bardağı su
Firinda Biftek Nasıl Yapılır?
Yarım saat önceden 2 kaşık zeytinyağı, kekik ve karabiberle etleri marine edin.
Patatesleri yıkayıp halka halka doğrayın fırın tepsisine ya da borcama dizin.
Üzerine marine edilmş biftekleri dizin.
Kalan patatesleri etlerin üzerine koyun.
Domatesi yine halka şeklinde doğrayıp üzerine dizin.
Kırmızı biberi 4 parçaya ayırıp üzerine yerleştirin.
Kalan zeytinyağını (2 kaşık) üzerine gezdirin.
Tuzla birlikte 1 çay bardağı suyu ekleyip 230 C'de pişirin
0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN