Tas Kebabi Malzemeleri
1 Sogan
1/2 kg Kusbasi yagsiz Dana eti
3 Büyük Patates
1 Y.K.Biber Salcasi
Tuz,
Karabiber,
Kirmizibiber
Tas Kebabi Nasıl Yapılır?
Eti önce düdüklüde pisirin.Yoksa 2 saat kadar etler tamamen pamuk gibi olana kadar haslayin.
Baska bir tencerede 1 sogani kavurun.salcayida ilave edin ve biraz su ekleyin.
Etleride ekledikten sonra birazcik daha kavurun baharatlari ilave edin ve üzerini kapatacak sekilde su ekleyin.
15 dakikat falan daha patatessiz kaynatin.
Patatesleri soyup dograyin yikayin ve ete ilave edin.
Patatesler yumusayana kadar pisirin.
Sicak Servis Yapin.
AFIYET OLSUN
Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2010








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN