RADYO DOST09 ÇEPDE DİNLE


Tirit Tarifi

Tirit Malzemeleri
1/2 kuşbaşı et
1/2 kg yoğurt
1 demet maydanoz
Bayat ekmek
50 gr tereyağı
2 diş sarımsak
2 soğan
kimyon
tuz
Tirit Nasıl Yapılır?
Tereyağını tencerede eritin.
Eti ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar orta ateşte kavurun.
Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ve kimyonu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin.
Bayat ekmeği küp şeklinde doğrayıp fırında kızartın.
Maydanozu temizleyip kıyın.Soğanları soyup piyazlık doğrayın.
Üzerine tuz serpip ovun.Yıkayıp süzün.
Ekmekleri yayvan bir kaba alın eti suyu ile birlikte üzerine dökün.
Sarmısakları soyup ezin ve yoğurda karıştırın.
Sarmısaklı yoğurdu ekmeklerin üzerine dökün.
Soğan ve kıyılmış maydanozu ekleyip servis yapın

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 


 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine