Firinda Kolyoz Dolma Malzemeleri
- 5 adet kolyoz balığı
- 3 adet çintar mantarı(kültür mantarı kullanacaksanız biraz daha fazla)
- 1 kuru soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet yeşil biber
- defne yaprağı,pul biber
- zeytinyağı ve tuz
Firinda Kolyoz Dolma Nasıl Yapılır?
- Mantarları ince ince kıyın.
- Soğanı piyazlık doğrayın.
- Sarımsağı ve biberleri küçük doğrayın.
- Bir kapta bütün malzemeleri,tuz ve pul biber de ekleyerek karıştırın.
- Her balığın içine bu malzemeyi ve bir adet defne yaprağı koyup kürdanla kapatın.
- Balıkları ve eğer mantarlı karışımdan kalırsa onu da yağlı kağıda sarıp fırın tepsisine koyun.
- Balıkların üzerine iki kaşık kadar zeytinyağı gezdirip fırında pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN