Fırında Kremalı Patatesli Çupra

 Malzemeler
2 adet çupra
3 adet patates
2 adet soğan
3 diş sarımsak
1 kutu hazır krema
5 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı kekik
Fırında Kremalı Patatesli Çupra Tarifi Yapılışı
Derin bir kap içerisine sıvı yağ, tuz, kekik, zerdeçal konur.
Sarımsaklar minik minik doğranarak eklenir.
Temizlenmiş ve yıkanmış balıklar bu karışımla ovulur ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirilir.
Patates ve soğanlar soyularak yıkanır.
Halka halka doğranır.
Kabımızın içinde kalan yağlı harca krema ilave edilir ve karıştırılır.
Patates ve soğanlar kremalı karışıma dökülür iyice harmanlanır.
Patates ve soğanlarda fırın tepsisine balıkların etrafına dizilir.
Kapta kalan harç patates ve soğanların üzerine paylaştırılır.
220 derece fırında bir saat pişirilir.
Bu tarifi levrek somon gibi fırında pişen tüm balıklara uygulayabilirsiniz. afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

 
  • fotoahmetine © 2018 wepsayfa fotoahmetine fotoahmetine fotoahmetine