Malzemeler
4 çipura
Yarım Iimon
1 Soğan
Tuz
Karabiber
Kurumuş dereotu (taze de olur)
Kurumuş maydanoz ( taze de olur)
Tavada Çipura Tarifi Yapılışı
Çipuraları temizleyelim yıkayalım.
Soğanları yarım halka şeklinde keselim
Soğanları baharatlayalım bir dilim limonla balığın iç kısmına koyalım.
Balığı da iki taraflı baharat karışımıyla baharatlayın.Izgara tavasında iki taraflı kızartalım.
Hiç yağ kullanmadım.
Yanında kızarmış patates (bratkartoffeln) yaptım balıkla güzel oluyor.
Afiyet olsun.








0 yorum:
Yorum Gönder
RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN