GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ

ÇİNE DOSTFM,İ ÇEPDE DİNLE


Banduma Tarifi

Banduma için gerekli malzemeler
4 adet yufka
2 parça tavuk göğsü (adet)
100 gram tereyağı
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
1 litre tavuk suyu
Banduma Yapılışı
Tavuk göğüslerini derince bir tencereye alarak 1 litreden biraz fazla su işe haşlayın. Pişirme işlemini düdüklü tencerede yaparsanız 10 dakikada tavuklarınız yumuşacık olacaktır.
Her bir yufkayı 3 parmak genişliğinde katlayarak sarın ve sardığınız yufkaları 4 parmak eninde kesin.
Haşladığınız tavukları sudan çıkartın ve didikleyin.
Kestiğiniz yufka parçalarını sıcak tavuk suyuna batırıp ıslatın ve servis tabağına alın.
Tüm yufka parçalarını bu şekilde ıslatın ve tereyağını eritin.
Servis tabağına ıslattığınız yufkaları dizin ve üzerine de didiklediğiniz tavuk etlerini serpiştirin.
Tereyağını eritin ve servis tabağının üzerinde gezdirin. Son olarak üzerine iri çekişmiş cevizleri serpiştirin ve sıcak sıcak servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN

ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA


 
  • Dostfm Haber Müzik Video Komedi Reklam © 2018 | nedimeteyze,yemek.tarifi,çinedostfm.dinle,bitki.faydaları Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes | Blogger Tema