reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

REKLAM VER BURAYA


Kavurmalı Kaşarlı Karadeniz Pidesi Tarifi

Yazar Ahmet Girgin 27 Temmuz 2018 Cuma 0 yorum
Kavurmalı Kaşarlı Karadeniz Pidesi İçin Gerekli Malzemeler
Hamuru için;
4 bardak un
1 paket kuru maya
Yarım su bardağı ılık süt
1 çay bardağına yakın ılık su
2 çay kaşığı şeker
2 çay kaşığı tuz
Üzeri için eritilmiş terayağı
İç Harç İçin;
Kavurma
Kaşar
Tereyağı
Kavurmalı Kaşarlı Karadeniz Pidesi Yapılışı
Kaşarlı kavurmalı pide tarifine başlarken öncelikle ılık su ve şeker ile mayayı eritin. Bir kabın içerisine unu alın ve ortasını açın. İçerisinde tuz, süt ve erişmiş mayayı ekleyin. Malzemelerin tümünü karıştırmaya başlayın. İçerisine yavaş yavaş suyu ekleyin ve hamur kıvamına gelmesini sağlayın.
Hamuru bezeler şeklinde ayırın ve üzerini bir bez ile örterek 15 dakika kadar dinlendirin. Sonrasında hamuru uzunca bir hal alana dek açın. Açtığınız hamurun içerisine kaşar ve kavurmaları ekleyin. Yarım ay şeklinde hamuru kapatın ve uçlarını elinizin arka bölümü ile iyice kapatın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve hamurları dizdikten sonra eritilmiş tereyağını üzerine sürün. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Hamurların üzeri kızarana dek pişirmeye devam edin. Fırınlar piştikten sonra fırından çıkartın ve ortasını bıçakla açtıktan sonra içerisine tereyağı sürün. Kavurmalı kaşarlı pideniz artık yenilmek için hazır. Sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

RADYOLAR BÖLÜMÜNDE RADİLARIMIZI DİNLEYEMEYENLER SAYFAMIZIN ALTINA YAZABİLİRLER İSTEK BİLGİLERİNİZİ
YAZABİLİRSİNİZ,,,,,
NO:BİTKİ GIDA GİBİ Bİ ÇOK ÜRÜN YAYINLIYORUZ LÜTFEN DOKDORUNUZU DANIŞMADAN KULLANMAYIN